Dagtocht Simonszand / oostpunt Schiermonnikoog 

We vertrekken met de MS Noordster vanuit de viserijhaven van Lauwersoog richting Schiermonnikoog. Tijdens de reis krijgt u een kopje koffie/thee en een plak koek. Na een tocht van plm. twee en een half uur zullen we bij afgaand water de boot bij de oostpunt van Schiermonnikoog op de kant zetten. Het is dan mogelijk om van boord te gaan en om het eiland onder leiding van een gids te verkennen. Het is handig om oude schoenen, een korte broek en een handdoek mee te nemen.

Daarna brengen we een bezoek aan de Simonszand. Ook hier is er gelegenheid om van boord te gaan onder leiding van een gids en dit mooie eiland te bekijken van een kant die u waarschijnlijk anders nooit ziet!

Aan boord is gedurende de tocht koffie, thee, frisdrank en alcoholische dranken te koop, alsmede soep en een warme worst. We raden aan zelf een lunchpakket mee brengen.

Zodra het water weer opkomt vertrekken we weer richting Lauwersoog. De gehele tocht duurt ruim 12 uur.

 

Eten en drinken
Aan boord is gedurende de tocht koffie, thee, frisdrank en alcoholische dranken te koop, alsmede soep en een warme worst. We raden aan zelf een lunchpakket mee brengen.

Optioneel is er een boerenkoolmaaltijd (met gehaktbal) verkrijgbaar. Wanneer u hier gebruik van wilt maken dit graag opgeven bij de reservering. Kosten hiervan zijn € 17,50 p.p.

 

Kosten
De kosten voor deze tocht bedragen € 50,00 voor volwassenen en €17,50 voor kinderen tot en met 12 jaar.

 

Opgave

U kunt zich voor deze tocht per email (info(at)waddentochten.nl) of telefonisch (06-51858450) opgeven. Vermeld daarbij met hoeveel personen u aan de tocht wilt deelnemen. U krijgt van ons vervolgens een bevestiging.

 

Data:

Datum:   Vertrek:  
 zondag 2 juli 2023   9:00  
       
       

 
 

 

Joomla templates by a4joomla