Dagtocht Simonszand / oostpunt Schiermonnikoog 

We vertrekken met de MS Noordster vanuit de visserijhaven van Lauwersoog richting Simonszand. Tijdens de reis krijgt u een kopje koffie/thee en een plak koek. Na een tocht van plm. twee uur zullen we bij afgaand water de boot bij Simonszand op een zandbank zetten. Het is dan mogelijk om van boord te gaan en om het eiland onder leiding van een gids te verkennen. Het is handig om oude schoenen, een korte broek en een handdoek mee te nemen.

Ook brengen we een bezoek aan de oostpunt van Schiermonnikoog. Ook hier is er gelegenheid om van boord te gaan onder leiding van een gids en dit mooie eiland te bekijken van een kant die u waarschijnlijk anders nooit ziet!

Aan boord is gedurende de tocht koffie, thee, frisdrank en alcoholische dranken te koop, alsmede soep en een warme worst. We raden aan zelf een lunchpakket mee brengen.

Zodra het water weer opkomt vertrekken we weer richting Lauwersoog. De gehele tocht duurt ruim 12 uur.

Kosten
De kosten voor deze tocht bedragen €30,00 voor volwassenen en €7,50 voor kinderen tot en met 12 jaar.

Opgave

U kunt zich voor deze tocht via de mail of telefonisch (06-51858450) opgeven. Vermeld daarbij met hoeveel personen u aan de tocht wilt deelnemen. U krijgt van de schipper vervolgens een bevestiging.

 

Data:

De volgende data zijn beschikbaar:

Datum:   Vertrek:  
       
 maandag 29 juli  2019  8:00 uur  
       

 

 

NB: Voor groepen kunnen ook andere dagen gereserveerd worden. Informeer hiervoor via de mail of telefonisch (06-51858450).
 

 

Joomla templates by a4joomla